CE ESTE TESTUL

TRISOMY TEST XY ?

Analiza TRISOMY test XY este o versiune extinsă a analizei TRISOMY test. Este concepută pentru a detecta trisomia completă 21, 18 și 13, sexul cromozomal al fătului, precum și anomaliile numărului de cromozomi selectați.

ANOMALII DETECTATE DE ANALIZA TRISOMY TEST XY


*Dacă o probă de sânge nu poate fi procesată de laborator în conformitate cu principiile de bună practică de laborator (de exemplu, în cazul unei concentrații scăzute a ADN-ului fetal) sau dacă rezultatele analizei nu oferă un diagnostic univoc, laboratorul oferă o reexaminare gratuită pe baza aceleiași probe de sânge. În acest caz, rezultatele vor fi disponibile în 10 zile lucrătoare în loc de 7 (10% din cazuri).

PROCEDURA TESTULUI TRISOMY XY

Procedura pentru analiza TRISOMY test XY este identică cu cea a analizei TRISOMY test. Viitoarele mame primesc o trimitere de la un ginecolog sau specialist în genetică medicală.

1. Prelevarea de probe de sânge

Probele de sânge sunt prelevate de o asistentă de sex feminin la cabinetul medicului și apoi trimise la laborator pentru a fi analizate.

2. Plata analizei TRISOMY test XY

Testul solicitat poate fi plătit direct la cabinetul medicului curant (plată directă către medicul care v-a recomandat analiza TRISOMY) sau prin transfer bancar în contul societății noastre. Pentru mai multe detalii sunați la 0722.258.309.

3. Analiza probei de sânge în laborator

Veți primi notificări din partea laboratorului pe parcursul întregii proceduri.

4. Rezultatele testului

De regulă, rezultatele analizelor TRISOMY test XY vor fi trimise medicului Dvs., după primirea probelor, în termen de 8 zile lucrătoare de la data la care s-a efectuat plata.

5. Programare la medic

Rezultatele testelor vor fi dezvăluite și interpretate de către medicul Dvs., dar numai după încheierea celei de-a 12-a săptămâni de sarcină.*
Laboratorul nu poate furniza rezultatele testului direct pacientelor.


* În urma unei decizii a Comitetului de Etică al Ministerului Sănătății din Republica Slovacă, laboratorul va furniza rezultatul analizei numai după încheierea celei de-a 12-a săptămâni de sarcină.

Unde se poate face testul?

Viitoarele mame primesc o trimitere pentru test de la un ginecolog sau specialist în genetică medicală. Dați clic AICI pentru a vedea o listă cu medici care până în acest moment au solicitat să apară pe listă.
Dacă medicul Dvs. nu se află pe listă asta nu înseamnă că nu ar putea să va facă o trimitere pentru efectuarea acestui test. Pentru mai multe detalii sunați la 0722.258.309.